Szolárium

Szolárium

A lebarnult bőr magabiztosabb egészséges megjelenést biztosít.
Szoláriumunk rohamosan bővülő ügyfélkörét, a folyamatosan karbantartott gépeknek köszönhetjük. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy mindig hibátlan gépek álljanak vendégeink rendelkezésére.

Stúdiónkban – mely 1992 óta üzemel – 3 db nagyteljesítményű klímás fekvő és 1 álló szoláriumgéppel várjuk. A higiénikus szoláriumgépekben 6-9-12 perc bőven elegendő, hogy testünk egyenletes bronzbarna színt kapjon. Gépeinkben intenzív mélybarnító csövek gondoskodnak arról, hogy vendégeink a lehető legbarnábbak legyenek.

Stúdiónk maximálisan megfelel az összes EU-s előírásnak, minőségi és higiéniai követelménynek. Törülköző használatot biztosítunk, és Stúdióban barnítókrémek is kaphatók, melyek 30-40%-kal növelhetik a barnulási eredményt. Ezekről a termékekről bővebben a SZOLÁRIUM KOZMETIKUMOK menüpontunk alatt olvashat.

Amíg a korábbi évszázadokban a sápadtság az előkelőséget jelentette, addig ma a természetes barnaság a sportosság, a vonzóság és az egészség jele. A külső megjelenés – az outfit – egyre több ember számára a személyes életstílus kifejezése. Egy vonzóan barna bőr erősíti a személyes kisugárzást.

Az UV-sugárzás egészségügyi hatásai orvosilag is bizonyítottak. Így történik a D3 vitamin termelődése a testben a napfény vagy a szolárium alatt -pontosabban:az UV-B sugárzás alatt. A D3 vitamin egy fontos hormon a csontok felépítésében és a csontritkulás ellen: közreműködésével épül be a csontokba a kalcium.

Ennek az úgynevezett “napfényhormonnak” a számlájára azonban még további pozitív tulajdonságok is írhatók. Ez stimulálja az immunrendszert, növeli a szervezet teljesítőképességét, csökkenti a depressziót és pozitív hatással van a szívre és a vérkeringésre. A bőrbetegségek is nagy sikerrel kezelhetők UV-fénnyel, pl. szőrtüszőgyulladás, pikkelysömör és idegzsába.

Próbálja ki – váljék egészségére és szépségére!