Infraszauna

Infraszauna

Hogyan működik az infraszauna?
A kabinba beépített sugárzók, infravörös fényt bocsátanak ki, ami behatol a szövetekbe és ott természetes rezonanciát vált ki. A sejtek vibrációja hozza létre azt a hőhatást aminek számos előnye van. A test belűről melegszik, így elég akár 40°-os hőmérséklet a kezelés alatt.

Kedvező hatásai:
Kiválóan fogyaszt, erősíti az immunrendszert, csökkenti a menstruációs és allergiás panaszokat, tisztítja, megszépíti a bőrt, megszűnteti a stresszt, a fáradtságot, jótékonyan hat a szellemi és fizikai teljesítő képességre, salaktalanít, kivállóan segíti a cellulit elleni harcot, csökkenti a reumatikus fájdalmat és az izomlázat

Használati javaslat:
Egy-egy alkalommal 30-40 percet érdemes a kabinban eltölteni. Használható akár napi rendszerességgel. Jótékony hatása különösen érezhető, ha sportolás előtt vesszük igénybe. Az izmok nyújthatóbbak, az izületek mozgékonyabbak lesznek. Érdemes kipróbálni, használni az infraszaunát is, hatása hasonló a szaunáéhoz, regenerálja a bőrt, a szöveteket, csökkenti a narancsbőrt méregtelenítő hatásával, valamint erősíti az immunrendszert. Előnye, hogy szívbetegek és magas vérnyomással rendelkezők is használhatják!